Thursday, November 19, 2015

Απίστευτο ! ό Τσιπρας έκανε κάτι σωστά !



Όσο και αν ακούγεται απίστευτο ό Τσιπρας έκανε κάτι σωστά ! ,
Συμφώνησε με τη Άγκυρα την αυτονόητη συνεργασία που απαιτείται για να  ελενχθεί το μεταναστευτικό ρεύμα , (που ξεπερνά την Ελλάδα ξεπερνά την Τουρκία και απειλεί τους μεγάλους παίκτες, την ίδια την ιδέα της ΕΕ)
συμφώνησε συνακόλουθα ότι οι σχέσεις Τουρκίας ΕΕ πρέπει να αναζωογονηθούν (άρα έστειλε περίπατο την θεολογία της Λευκωσίας για την δέσμευση των κεφαλαίων διαπραγμάτευσης)
    
Ένα αστείο τηλεγράφημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων από Άγκυρα , πρόδωσε τον πανικό του ιερατείου που προσπαθούσε να διαψεύσεις όσα απλά,  καθαρά και δυνατά είπε μπροστά στις κάμερες ο Έλληνας πρωθυπουργός !
Ενδεχομένως  η απειρία , ενδεχομένως κάποια διαίσθηση έκανε τον Τσίπρα να αγνοήσει όλες τις προκαταλήψεις και τίς υστερίες των ορθοτομούντων τον λόγο της εθνικής αληθείας, και να στηριχτεί στους πραγματικά ικανούς συμβούλους . (υποψιάζομαι ότι αγνόησε και τον δικό του υπουργό Εξωτερικών)  Καταλαβαίνω την αγωνία του ιερατείου , καταλαβαίνω την λύσσα των ΑΝΕΛ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί  τη καλή αυτή στιγμή του Τσιπρα προσπαθούν να ακυρώσουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που επιμένουν που αναμασούν αξιώματα πατριδογνωσίας .....  παρουσιάζοντας τα ως "σοφία" , "γνώση¨ και διπλωματική επιδεξιότητα . 

No comments:

Post a Comment