Wednesday, April 23, 2014

" Παγκόσμιο φαινόμενο να κόβεται μια υποψηφιότητα σε ένα κόμμα της Αριστεράς και να διαμαρτύρονται οι οπαδοί της ακροδεξιάς"!, μας λέει ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Σιδηρόπουλου στο Xanti Press.
" Οσοι έγιναν ξαφνικά ευαίσθητοι ας πάνε τώρα στο Δροσερό της Ξάνθης, να δουν τα αποτελέσματα της «εθνικής πολιτικής» των ιδεοληπτικών ακροδεξιών του Δικτύου 21, των μυστικών κονδυλίων, του φαιδρού Γραφείου του ΥΠΕΞ (αυτού που ίδρυσε ο ακροδεξιός Σαμαράς ως Υπουργός Εξωτερικών κάποτε, για να μην ξεχνιόμαστε). Ας δούνε λοιπόν την επιτυχία όλων αυτών των πολιτικών για ένα γκέτο, το οποίο η Αστυνομία τις νύχτες το φυλά για να μην βγαίνουν οι «μέσα» προς τα «έξω» και φτάσουν στην πόλη της Ξάνθης"
" Ας ψάξει κάποιος να βρει, τι άφησαν στην καθημερινότητα των εξαθλιωμένων κατοίκων τα διάφορα προγράμματα που υλοποιήθηκαν, πόσα χρήματα δαπανήθηκαν και που πήγαν, εφόσον οι κάτοικοι δεν έχουν ανθρώπινες στοιχειώδεις υποδομές, 10 λεπτά από το κέντρο της Ξάνθης. Και το πάρτυ έρχεται με το επόμενο ΕΣΠΑ, για οποίο κάποιοι παίρνουν θέση, αφού οι «ευπαθείς ομάδες» και οι Ρομά είναι το πεδίο που θα αντλήσουν τεράστια ποσά….
" Όλα αυτά, επενδυμένα με το απαραίτητο εθνικοπατριωτικό περίβλημα, της δράσης έναντι του «Τουρκικού Προξενείου». Αρκεί να απαντήσει το ελληνικό ΥΠΕΞ, αν και πότε διαπιστώθηκαν ελείμματα εκατομμυρίων ευρώ στη διαχείριση των κονδυλίων για τη Θράκη και ποια ήταν τα ευρήματα της ΕΔΕ που, ενδεχομένως, διενεργήθηκε. Αν, λέμε…
Τέλος απο τό άρθρο μαθαίνουμε ότι
" Στο εύλογο ερώτημα τί ψήφισε το Δροσερό στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές, αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι διωκτικές αρχές που έχουν σχηματίσει τρεις δικογραφίες για υποθέσεις παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας με ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ! .....
Στο Δροσερό δεν ψηφίζουν : Βγάζουν απλώς «μεροκάμματο» και εξασφαλίζουν το φαγητό τους για μία εβδομάδα ! Σε αυτή την αλητεία, η Αριστερά είναι η μόνη που δεν ανακατεύτηκε ποτέ και έχει «χαρίσει» το Δροσερό στους υπόλοιπους…."
Και να σας θυμίσω εγώ, ότι το αποτέλεσμα αυτών των ερευνών μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της εκλογής του γνωστού και μη εξαιρετέου Ευριπίδη Στυλιανιδη !

No comments:

Post a Comment