Thursday, May 1, 2014

Η Πρωτομαγιά δύει ειρηνικά στην Πόλη

Η Πρωτομαγιά δύει ειρηνικά στην Πόλη.  Προς μεγάλη απογοήτευση των απανταχού "αγανακτισμένων" που θα ήθελαν μια ευκαιρία να καταδείξουν /καταγγείλουν την " ανάλγητη" "ισλάμ ο συντηρητική" κυβέρνηση !
Η αστυνομία που έχει κυριαρχήσει επιβλητικά στο κέντρο από το πρωί,  με τις υποδομές της ,τα μηχανήματά της,  τους φράκτες της ς και τις μονάδες της,  ετοιμάζεται να αποσυρθεί . Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το έργο που έχει αναλάβει. Καμία σχέση με την ένταση που γνωρίζουμε αυτές  τις περιπτώσεις στην Αθήνα ...  Αδιανόητο εδώ το "μπάτσοι ,γουρούνια, δολοφόνοι ".  Η αστυνομία κυριαρχεί  ολοκληρωτικά σ το κέντρο, αλλά κινείται με άνεση , την άνεση της  Αστυνομίας της  Δημοκρατίας.  Αστυνομικοί, πολίτες και  κάθε λογής επισκέπτες συνυπάρχουν στους δρόμους,  τα καφενεία και τα μαγειρεία του κέντρου, πίσω από του φράκτες , που όμως χρησιμοποιούνται λειτουργικά και οργανικά.
Χρειάστηκε να αναπτυχθούν υπερβολικά,  για να μπορέσουν να εφαρμόσουν -χωρίς καμία συναλλαγή-  την απόφασή της Πολιτείας "  :  δεν θα γίνει καμία συγκέντρωση στο κέντρο, τελεία και παύλα !  Η εφαρμογή της εντολής  αυτής, όσο και αν ακούγεται παράδοξο,  δεν αποπνέει τον αυταρχισμό που φαντάζεται κανείς , για ανάλογες  επιχειρήσεις άλλου,  και σίγουρα στην Αθήνα.  

Μιά ακόμα σημείωση : Φέτος  η αστυνομία διαφέρει ριζικά από την περσινή αστυνομία , που για το ίδιο έργο , δημιουργήσει απίστευτη  κόλαση στο κέντρο.
Γράφω αυτές τις γραμμές μόλις γύρισα από  μια μεγάλη πεζή περιοδεία σ' όλο το κέντρο και ακούγοντας σ το δελτίο ειδήσεων των ελληνικών ραδιοφώνων για μεγάλα επεισόδια , συλλήψεις σύγκρουσης στο κέντρο της Πόλης !  
βοήθεια μας ! και του χρόνου ! .





1 comment:

  1. Ρε λαμόγιο πόσα λεφτά πήρες για να γράψεις αυτές τις μαλακίες?

    ReplyDelete